• Home
  • Bloc
  • Ara al Boca a Boca som espai cardioprotegit

Ara al Boca a Boca som espai cardioprotegit

Fidels al nostres criteris de funcionament basats sobretot en la prevenció, i per la vostra seguretat, ara al nostre centre dental disposem d'un nou Desfibrilador Extern Automàtic (DEA) i un conveni de col·laboració amb l'empresa igualadina CARDIOSOS, dedicada a la cardioprotecció d'espais.

Per mitjà d'un contracte de gestió i manteniment amb l'empresa CARDIOSOS ara el nostre centre estem preparats per qualsevol emergència mèdica que tinguem en el nostre centre i per la nostra voluntat de localisme i de servei també a l'entorn del nostre centre.

Per nosaltres és molt important estar preparats per qualsevol emergència, per això hem preparat tot un pla d'emergències mediques en el centre i hem preparat a tot el nostre equip d'odontòlegs i personal auxiliar perquè sàpiga actuar en cada cas. La seguretat dels nostres pacients es prioritària i passa per davant de totes les nostres necessitats.

Les aturades cardíaques sobtades són una de les principals causes de mort al món. El temps de resposta és crític per salvar vides. El HeartSine Samaritan ® PAD 350P de HeartSine va ser dissenyat especialment per a ser utilitzat en zones públiques. Es tracta d'un desfibril·lador sofisticat que es pot usar en adults i nens, amb un sistema lleuger i fàcil d'utilitzar. La seva avançada tecnologia respon a les necessitats d'ús en el món real, per això l'hem escollit en el nostre centre.

El 350P utilitza el pràctic Pad-Pak ™ de HeartSine, amb bateria i elèctrodes incorporades en un cartutx d'un sol ús, cosa que representa una sola data de venciment que controlar i una sola peça que es reemplaça després de l'ús. També hi ha un Pak ™ Pediàtric per a ús en nens menors de 8 anys o que pesen menys de 25 kg (55 lliures).

La millor manera d'estar protegits davant una aturada cardíaca és disposar d'un desfibril·lador in situ. Els DEAs (Desfibril·ladors Externs Automàtics) són aparells capaços de detectar eficaçment les arítmies causants de la mort sobtada i apliquen una descàrrega elèctrica quan és necessari permetent restablir la funció normal del cor.

Cada minut de demora redueix un 10% la supervivència de la persona: les maniobres de reanimació ( SVB+DEA ) i disposar d’un DEA és essencial. Els DEAs són segurs i fiables, no s’equivoquen mai. Són fàcils d’usar, no fan mal i poden salvar la vida.

Esperem no haver-lo de fer servir mai, però volem que els nostre pacients estiguin sempre segurs.

Centre patrocinador del Festival el Mes Petit de Tots 

banner boca a boca 2018
Adhesiu Cardioprotegit

 

 

Copyright © 2017 Boca a boca. Tots els drets reservats.   Email: info@bocaaboca.cat  Telèfon: 93 804 54 01

Passeig Mossen Jacint Verdaguer, 55 Local 10  08700 - Igualada (Barcelona)

Avís legal i condicions generals d'ús de l'espai web